Lynge metoden

Psykologen bag Lyngemetoden

Søren Lynge er en erfaren Mentaltræner med over 10 års erfaring i branchen. Han har skrevet flere bestseller bøger om bla. Overtænkning Vaner og dine tanker magt. Her hjælpes mennesker med at tackle stress og bekymringer, ved at lære dem at håndtere deres tankegang. Med Søren Lynges mentale redskaber kan du lære, at beherske dine tanker og følelser, så du kan leve et mere afslappet og tilfredsstillende liv.

Online hjælp…

Hver uge deler Søren Lynge ud af sine mentale værktøjer i sin gratis app Lyngemetoden og podcasten MentalSucces. (Podcasten er Pt Danmarks mest aflyttede podcast inden for psykologi). -Her styrkers danskernes viden om positive tanker og om, hvordan mentale værktøjer kan være med til at gøre os raske og forbedre vores livskvalitet.

Lyngemetodens tilblivelse

Efter næsten et kvart århundredes forskning blev Lyngemetoden til – Verdens første strukturerede metakognitive træningssystem, der trin for trin lærer folk at forstå, hvordan problemer opstår, og hvad de selv kan gøre anderledes for at undgå de tankeprocesser, der skaber psykisk mistrivsel og livsstilsproblemer. Lyngemetodens forløb er en slags omvendt coaching, hvor folk ikke selv skal finde svar, men blot skal efterleve nogle simple livsstilsprincipper for at komme i mål.

Vejen til et bedre liv!

Resultaterne af Lyngemetoden er veldokumenterede, og den har skabt en vej til mere personlig glæde, balance og succes for dem, der har været gennem forløbet.

I dag er Lyngemetoden bredt anvendt af flere kommuner, fagforeninger og virksomheder…