Profil

Lad mig hjælpe dig!!!

Hos Sundetanker.dk kan vi hjælpe dig til en mærkbart forbedret psykisk trivsel. I folkeskolen var jeg mobbeofret. Jeg var den, der altid fik tæsk, når gårdvagterne drak kaffe. Jeg var dårlig til at læse, skrive og regne. Min spidskompetance var, at komme med en god løgnehistorie, når jeg ikke kunne indfri det, jeg havde lovet eller til at afstive min manglende selvtillid…

Grundig kommunikation fra start

Lynge metodens mentaltrænere har alle dobbelt kompetancer. Det vil sige, at vi alle har haft forskellige psykiske udfordringer, som vi har lagt bag os ved hjælp af værktøjerne i Lynge Metoden. -Det er din garanti for, at jeg som din mentaltræner ved, hvad jeg taler om. Vejen til din mentale sundhed sikres ved, at du føler dig tryg i mine hænder.

God service

Jeg er stadig under uddannelse som mentaltræner og er derfor endnu ikke psycholog certificeret lyngemetode mentaltræner. Hvis du føler dig mere tryg i hænderne på en certificeret lyngemetode mentaltræner, så henviser jeg gerne til en af dem. Dem er der nemlig flere af her i det Syd Danske… Uanset dine ønsker, kan du altid regne med gennemsigtighed og god service hos os!